Meat Challenge

Minden héten random hús + random konyha

Utolsó kommentek:

Mr Eggs · http://farmprojekt.blogspot.com/ 2017.03.15. 08:31:21

Ezt egyébként chicken and potato pie nak hívják, igaz abba fehér szósz van. Egy példa:
www.annabelkarmel.com/recipes/chicken-potato-pie/

A chicken dinerre mondható hogy hagyományos, de ez jobb választás vol. Az meglehetősen unalmas.

Bejegyzés: MeatChallenge: Csirkés pásztor pite

Étteremkritikus · http://legjobbetterem.blog.hu 2017.03.14. 23:23:58

Szerencsére gomba nem került bele, de azért mégiscsak bárányból vagy marhából az igazi :)

Bejegyzés: MeatChallenge: Csirkés pásztor pite

martineden 2017.02.21. 18:01:38

,,A tokány esetében a víz / hús alaplé folyamatos adagolása mellett a húst megpároljuk, nem úgy, mint a pörköltnél, ahol a húst felengedjük vízzel és megfőzzük benne. "...remlik neked, hogy mit jelent az a szo,PORKOLT? Szerinted lehet valami vizben porkolni?Szoval a jo porkoltet, tobbszor si a zsirjara surod , a nem elelg puha a hus. es mindig egy kicsi vizet ontesz alája, de sose annyit , h ellepje. Viszont ha hamar puhul, fel se kell onteni ,mert a sajat leveben megfo. Ja es a nyers hust sose sozd meg rogton, foleg a marhat, mert nem puhul meg. Mikor felig megfott, akkor szabad sozni.

Bejegyzés: MeatChallenge: Borsos marhatokány

Krutzifix 2017.02.21. 17:59:30

Hogy micsoda? A pörköltnél felengedjük vízzel és abban főzzük meg a húst??? Az a húsleves! A pörköltet lepirítjuk, és kezdésként is a saját levében főzzük, amit ha elfőtte, folyamatosan pótolunk vízzel, vagy vörös borral :), de semmiképp nem vízben főzzük! Akkor nem pörkölt lesz, hanem paprikás-hagymás vízben főtt hús! Vagyis a tokányt pároljuk, a pörköltet pirítjuk. (A neve is ilyesmire utal) Legalábbis mifelénk...

Bejegyzés: MeatChallenge: Borsos marhatokány
süti beállítások módosítása